دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ادامه داد: امروزه بمباران تبلیغاتی برای ایجاد یاس و ناامیدی، نابسامانی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی همه جانبه از سوی دشمن در فضاهای مجازی، سایتها و کانالهای مختلفی که هیچ نظارتی برآنها نیست، وجود دارد لذا نظارت و کنترل این سایتها توسط متولیان امر ضرورت دارد.
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، محمود اللهمرادی در جلسه مشترک معاونت سازمان نظامی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان که در محل سالن جلسات معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزارشد، اظهار کرد: امروزه قوه قضائیه در مقابله با فساد قاطعانه ایستاده است.
وی بیان کرد: برخی از مشاغل مثلا کار در بیمارستانها و دادگستری بسیار حساس، سخت و تبعات روحی و روانی برای مجموعه پرسنلی ایجاد میکند پس اگر ما حمایت نکنیم مشکلات مختلفی ایجاد میشود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان عنوان کرد: در سپاه حرکت خوبی در رابطه با آموزش امر به معروف و نهی از منکر برای کارکنان برگزار شده که بسیار کار ارزشمندی است.
اللهمرادی یادآور شد: ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دنبال حاکمیت ارزشها هستیم لذا ابتدا باید برخی مجموعهها خود را اصلاح کنند بعد ماموریت اصلاح در سطح کلان را به آنها سپرد.
وی اضافه کرد: افرادی که صلاحیت اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر را دارند به عنوان طلایهداران باید احساس مسوولیت کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ادامه داد: امروزه بمباران تبلیغاتی برای ایجاد یاس و ناامیدی، نابسامانی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی همه جانبه از سوی دشمن در فضاهای مجازی، سایتها و کانالهای مختلفی که هیچ نظارتی برآنها نیست، وجود دارد لذا نظارت و کنترل این سایتها توسط متولیان امر ضرورت دارد.
انتهای پیام/
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: فضای مجازی به محلی برای ایجاد شبهات و زیرسوالبردن مسوولان شده است که این نیازمند کنترل و توجه بیشتر است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، محمود اللهمرادی در جلسه کمیسیون هماهنگی مبارزه با مفاسد اجتماعی استان کردستان که در محل سالن جلسات معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد، اظهار داشت: فضای مجازی که به صورت بیپروا در همه زمینهها در حال انتشار مطالب بدون منبع است، یکی از مشکلات مهم و قابل تامل است که متاسفانه گریبانگیر آن هستیم.
وی اضافه کرد: افرادی یکروزه قلم به دست شده و در فضای مجازی همه را زیرسوال میبرند لذا میطلبد با این افراد برخورد شود چون امروز اینها در این فضا از اول تا آخرین پایههای حکومتی را مورد هجمه قرار میدهند و این تهدیدات جامعه را گرفتار کرده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان تاکید کرد: پلیس فتا باید چهارچوبی در محدوده قانون برای فضای مجازی و کانالهای تلگرامی مشخص کند.
اللهمرادی با اشاره به اینکه انقلاب، فاسدین و ظالمین را ریشهکن کرد، ادامه داد: برای مبارزه با جنگ نرمی که توسط دشمن راهاندازی شده باید طبق قانون کنترلی بر این فضا حاکم شود.
وی با بیان اینکه ما طالب برخورد با مردم نیستیم، اذعان کرد: ارتباطات غیرمشروع، بدحجابی، رشوهخواری، رانتخواری و احتکار در جامعه رواج یافته که باید مردم را با فریضتین امربه معروف و نهی از منکر از این اعمال دور کنیم.
به گفته این مقام مسوول، در حوزه فرهنگی افزایش کنسرتهای بیمحتوا و بدون چارچوب مطرح است، در این کنسرتها مسایلی اتفاق میافتد که در شان مردم نیست.
اللهمرادی بیتوجهی به محتوای برنامههای فرهنگی و ترویج بیبندوباری در این برنامهها را امری مهم در راستای پیشبرد اهداف دشمنان اعلام کرد و افزود: برای برگزاری برنامههای فرهنگی باید با توجه به فرهنگ منطقه عمل کرد و مواظب باشیم چون دشمن روی این موارد مهم موجسواری میکند.
وی با بیان اینکه متولیان فرهنگی متاسفانه در این بخشهای عنوان شده ضعیف عمل کردهاند، تاکید کرد: کنترل و نظارت فقط وظیفه قوه قضائیه، نیروی انتظامی و نیروی بسیج نیست بلکه همه ما باید در این عرصه کار کنیم.
وی عدم نظارت بر اجرای فضای مجازی و ایجاد شبهاتی از طریق این فضا که همه مسوولان را بدون مدرک متهم میکنند و مورد خطاب قرار میدهد را موضوعی جدی اعلام کرد.
انتهای پیام
استاندار کردستان گفت: از انتقاد سازنده و منصفانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استقبال میکنیم چون کسانی که از انتقاد گریزان هستند قطعا مشکل دارند.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، دبیر و معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان به مناسبت هفته دولت با استاندار کردستان دیدار کردند.
بهمن مرادنیا در این دیدار اظهار کرد: گرچه هر انسانی نقصها و عیبهایی دارد اما از انتقاد سازنده و منصفانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان استقبال میکنیم و نباید خود را از انتقاد بری بدانیم.
استاندار کردستان تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر رسالت و وظایفی دارد که باید نسبت به برخی مسائلی هم که پیش میآید موضعگیری نماید.
وی اذعان کرد: انتقاد باید به گونهای باشد که مورد سوءاستفاده برخیها قرار نگیرد چرا که مردم از برخی فضاسازیها غیرواقع متضرر میشوند.
مرادنیا اضافه کرد: امروز شرایط کشور در وضعیتی قرار دارد که گذر از آن نیازمند همکاری و تعامل تمامی مجموعهها و مردم است.
استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: موسیقی یکی از مولفههای فرهنگی خاص استان کردستان است لذا باید زمینهای فراهم کنیم که برنامههای موسیقی در عین سلامت برگزار شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان این ستاد را بازوی دولت در استان دانست و با اذعان به اینکه ستاد امر به معروف سیاسی نیست، گفت: تلاش ما برای رعایت قوانین و مقررات و ارزش های اسلام و نظام است و هر کس از این چهارچوب ها تخطی کند با آن برخورد می کنیم.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، محمود اللهمرادی در دیدار با استاندار کردستان که به مناسبت هفته دولت انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت اظهار داشت: معتقد هستیم که تضعیف دولت در کردستان به معنای تضعیف نظام است و این ستاد اجازه این موضوع را نخواهد داد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان تضعیف دولت را خیانت به نظام و ملت قلمداد کرد و ادامه داد: اجازه جریانسازی غیرواقعی علیه دولت را نمیدهیم.
اللهمرادی گفت: با هیچ مدیر و دستگاهی خصومت و مشکلی نداریم اما نسبت به بروز برخی مسائل و مشکلات هم در ادارات بی تفاوت نیستیم هر چند تا جایی که امکان داشته باشد موارد را به صورت خصوصی به مدیران گوشزد خواهیم کرد.
وی انتقاد ستاد را به دور از تخریب و یا خدای ناکرده مشکل تراشی برای دیگران دانست و اضافه کرد: هدف ستاد بحث مچ گیری نیست بلکه اصلاح مسائل و مشکلاتی و رعایت ارزش هاست که گاها مورد بی توجهی قرار می گیرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان این ستاد را بازوی دولت در استان دانست و با اذعان به اینکه ستاد امر به معروف سیاسی نیست، گفت: تلاش ما برای رعایت قوانین و مقررات و ارزش های اسلام و نظام است و هر کس از این چهارچوب ها تخطی کند با آن برخورد می کنیم.
اللهمرادی یادآوری کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان مخالف شادی مردم نیست و با برگزاری کنسرت ها مخالفت نمی کند بلکه صحبت ما رعایت و حفظ ارزش های جامعه اسلامی است و گرنه ما با برگزاری کنسرت و شادی مردم مشکلی نداریم.
وی همچنین افزود: باید همه ما به عنوان مسوولان در استان کردستان تلاش کنیم تا ارزش های دهه 60 به نسل جوان و نوجوان منتقل شود.
اللهمرادی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: اطلاع رسانی خدمات دولت و نظام به مردم امیدبخش و امیدآفرین است لذا باید دستگاه ها و خاصتا مجموعه استانداری نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: رسانهها نقش مهمی در جریان آگاهسازی و نظارت همگانی در جامعه دارد لذا نباید با بزرگ جلوه دادن برخی مشکلات در کشور موجب تزریق ناامیدی در جامعه شویم.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معرو.ف و نهی از منکر استان کردستان، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی پیش از ظهر امروز در نشست هماندیشی با جامعه رسانه استان با محوریت «نقش رسانه در تبدیل تهدیدات به فرصتها»، اظهار کرد: رسانه نقش بسیار موثری در مقابله با هجمههای فرهنگی دشمنان دارد.
وی تصریح کرد: امروز این رسانهها هستند که حتی در جنگ اقتصادی نقش ویژهای ایفا میکنند و از تاثیرگذاری بسیار زیادی برخوردار هستند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اذعان داشت: رسانه میتواند قدرتی برای تهدید و یا فرصت باشد و همواره نقش مهمی در ایجاد تلاطم و یا خاموش کردن تلاطمها ایفا کرده است.
آیتالله حسینیشاهرودی اضافه کرد: همه قدرتهای بزرگ دنیا به قدرت سیاسی، نظامی و غیره تکیه میکند اما رسانه خود یک قدرت بزرگی است که همه کشورها به آن تکیه میکنند.
وی تصریح کرد: از آنجایی که رسانهها نقش مهمی در تغییر و نهادینهکردن فرهنگها دارد، گاهی رسانه یک خبر کذب را به نوعی شکل میدهند که همه باور میکنند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اذعان داشت: نقشی که رسانه میتواند در جهت ایجاد تعادل در توسعه هر منطقه و یا کشوری ایفا کند بسیار مهم و تعیینکننده است.
حسینیشاهرودی حفظ استقلال در رسانهها را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بحث اقتصاد رسانه دولت و خود رسانهها باید در کنار هم با برنامهریزی مناسب گام بردارند.
وی اضافه کرد: رسانه باید با برنامهریزی مناسب برای خود درآمد پایدار ایجاد کند و با این کار بر افزایش سطح استقلال خود بیافزاید.
وی همچنین ضمن اشاره به به اهمیت و جایگاه اطلاعرسانی و رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی، گفت: رسانهها نقش مهمی در جریان آگاهسازی و نظارت همگانی در جامعه دارد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه رسانه باید به سمت نیازهای امروز جامعه حرکت کرد و محتویاتی تولید شود که بتواند مخاطبین در هر جامعهای را جذب کند.
حسینیشاهرودی بر نقد منصفانه در رسانهها را مورد تاکید قرار داد و گفت: تذکرها و نقدهای سازنده رسانهها، راهگشای مناسبی در انجام وظایف مسوولان دارد.
وی اضافه کرد: رعایت ادب و منصف بودن باید محوریت اصلی رسانهها در نقد از عملکردها باشد.
وی با بیان اینکه مشکلات در جامهه ما وجود دارد، افزود: اما پرداختن زیاد به برخی مسائل به نوعی که همه جامعه را به آن تعمیم داده شود اقدام درستی نیست.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان عنوان کرد: نباید با بزرگ جلوه دادن برخی مشکلات در کشور موجب تزریق ناامیدی در جامعه شویم.
حسینیشاهرودی با بیان اینکه آمریکا تمام تلاش خود را به کار بسته که ایران را به انزوا بکشاند، گفت: با وجود تمام تهدیدات و تلاشها امروز کشور آمریکا در انزوا بوده و ایران در عرصههای مختلف پیشتار است.
وی تحلیل درست مسائل روز از سوی رسانهها را ضروری دانست و افزود: در مورد مسائل روز باید با برگزاری نشستهای مختلفی و با حضور کارشناسان تولید محتوا شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اضافه کرد: جامعه رسانهای کشور امروز بیش از هر زمانی مسوولیت دارند و باید با آگاهی بخشی هرچه بیشتر جامعه زمینه رفع مشکلات را فراهم سازند.
حسینیشاهرودی با بیان اینکه مسوولان باید بدانند اگر میخواهند توسعهای شکل بگیرد باید از ظرفیت رسانهها استفاده کنند، گفت: فرهنگ نقدپذیری در بین مسوولان باید ایجاد شود.